13.4.11

bende halus yang bukan halus

salam awal pagi wat isomnia sume.(aku je kot)


aku pas basuh baju,tadik lepas klas finance balik wat esemen engine.dan senanye tadi kelas terakhir bg sem ni dan mungkin sbg student(sob sob sob sedeh wwuuuuu,siryes weh sedeh!)

eh pas basuh baju jam 2 pagi pom nak kecoh padehal kt jengka basuh baju kul 3 4 pagi rileks dekk je dala toilet jauh lgik.naseb Yusof xsuke aku,law x.aishh memg xkanlah aku basuh baju memalam.ape ke hal ckp name yusuf neh??oh yusuf neh die suke aishah je kalu korg nak taw so die hanye duk ngan aishah dari hari die suke aishah,aah die asal jengka and sampai skank die maseh bsama aishah kalu dhitung sudah 3 taun lebeh.lame tuuu..yusuf degil die xnak pegi dr idup aishah wapom aishah sudah ade cinta hati sendiri,alasan die sbb aishah sgt baek,hanye aishah die nak..teruk tol,da la degil pastu merosakkan aishah.idop hanye tahu menyusahkan dan menyesatkan manusia mukmin umat Muhammad saje keje nye..sungguh laknatullah..



hari tu aku dpt berita dari kwan rapat yes rapat dihati,die ckp die kene santau.aku orang muda yang hidup pade zaman aiti yg sedang meningkat memang susah nak percaya bende camni terjadik dekat kwan baek sendiri.mcam ibarat mimpi disiang hari saje.macam sukar otak nk proses masuk sistem penerimaan maklumat tapi kwan baek sendiri ok,ok?okkkk?kene percaya wapom terpaksa tampar diri sendiri 15 kali dahulu.yesss,kalu yang kene tu makcik2 nenek2 sbb nak kan pelaris,nak lariskan kedai or nak majukan kedai or pape itu mungkin otak remaja aku boleh terima da biasa trima tp wehhhh! yu/we olss only 18teen opsss 20an!!watdehek sebab dengki sampai santausantau kwan ni..subhanallah..xsangkaa ahh..hanye sbb dengki bnde yg noting sampai nak pegi bayau bomoh anta makhluk halus rosakkan tubuh si polan si anukawan baek aku ni..wehhh..ko ni dari zaman dahulu kala zaman batu zaman wayang kulit zaman mok yong ke hape weh??


and and lg susah nak terima si pemberi santau tu rambut same itam luaran nampak ok tp senanye die pendengki musuh lam selimut kawan tikam belakang dan die tidak OK langsung..watss up dude! luu main bomoh2 ilmu itam lu dapat ape weh?gembira ke hati lu tengok orang sakit resah gelisah mati hnye sbb lu xmau die lebeh dr lu..heh!!!aku tegamam dan kawan baek aku tu tentulah lg lg tergamam ok sbb sgt sgt sgt xsangka bnde ni akan terjadik lam idup sendiri kan.for me n for u pepol yg idup dzaman iT yg xotak masih waras ati maseh berfungsi wapom kite raser annoy ke xsuke ke benci ke menyampah ke or so wateva i dun tink la sampai kite sanggup g santau santau bomoh2 orangkan.ni bukan stakat busuk hati tapi hati die da rosak atau da itam punah da.syirikk wehh santau org gune bnde2 cmtu.syirik tu ape ko tau?dimurkai ALLah.haram dlm agama weh.apekepekdahhh la manusia wehh..aishhhh..


kang baek kalu ko xpuas hati ko ajak lawan 1 sama 1 jumpa kat padang bola belasah sampai lebam sampai xleh bangun baru puasss hati wehh baru setail dan bergaya.baru ade umphh dlam pemusuhan duniawi.gune mende2 kotor tu ibarat menunjukkn ko seorng yg penakut xberani nak muka ke muka ckap luah ape yg ade kat hati ko ape yg ko xsuke marah.come on dueu!xperlu gune bnde laen,gune kudrat sendiri sudahkalu raser xde ilmu tinju persilatan atau taikwando,ko g lah lebehkan diri ko dr org yg ko xnak die lebeh tuh.kalu die pandai sgt ko wat la ko lg pandai,kalu die cantik ko glah wat pembedahan pelestik,kalu die dapat perhatian lebeh dr lelaki ko glah jual diri ko kat laki2 sebab ape pom ko wat hanye ko saje yg berdose dan tanggung.xla melibatkan diri org xberdose.aku xla ajar ko wat mnde bkan2 tp sendiri mau ingt lah.xgentle weehh woman maen tikam2 dalaman!


afta my besfren berubat,her bro ckp kite kt tempat orang kene jaga diri.xleh wat cam tempat sendiri.betol tuh,xleh tunjuk hebat xleh tunjuk kuat..tp for me,kat tmpat mane2 pom kalu ade manusia2 yg rosak hati ni same je.dengki dgn kelebihan org laen dengki dgn kepandaian org len pastu g bomohkan.baek kito bakorrrr je org camtu.bakor.bakor.(aih da terjgkit ngan kak lima setail plak) dulu aku bace je kesah2 ni lam buku paper tp skank kwan baek sendiri kene jadik its giv me lots of lesson..dan untuk kamu jugak pembace post ni ingtlah Dimana kite berada kite kene berhati2 dgn orang sekeling,rambut same hitam tp kaler hati xde sape tahu kecuali ALLAH.wapom kite kene be positive tp ni lumrah alam,xsume baek dan xsume jahat xsume same.Remember dis!mseh jauh lg pejalanan idup ni and opkos kite akan jumpa lots of pepol wit different of pe ell.xkan sume org suke tgok kite gembira dan xkn sume orang akan sapot ape kite wat.yg penting kite jgn tergolong dlm dolongan dengki khianat ni.bia kite otak moden tp dlaman kite kampung(ade kene mengena ke?) hentam jelah.paham2 sendiri sudayh..n ingt jugak ALLAH sentiasa ade bersama kite,no matter wat..


to my beloved fren,aku salu dgr cite msalah ko dan aku paham ape ko raser eh tetibe aku sebak bile tulis mende neh.aku n kgkwan laen akan salu sapot ko dr jauh.semoga ko tabah dan cool.anggap ni salah satu ujian untuk ko lam idup ni.sbb ko org yg mampu lalui sume ni maka Dia uji ko,ALLAH tu adil kan dear.mgkin aku xrser ape ko raser tp aku cube beb berada kt tempat ko,alone ther but u still can survive sbb ko kuat n kental.xlame da kan.


this is secret rite bf (^_^)..who noes bout this wen u read dis post juz keep it as secret too ok.sharing is caring,share untuk kite same same belaja dr pengalaman org lain..bkn nak bukak pekung org pom.


dunia.dunia.

3 comments:

  1. ngantuk dh eh...tidow tidow....hehehe

    ReplyDelete
  2. ksbrn amt diperlukan ...
    semoga Allah melindungi shbt yg sorng tu...

    ReplyDelete