bekground

25.1.14

dream-ing of diy hantaran

Assalamualaikum..

Hye hye. sambil menyambil buat keje iols
goggling lah hantaran yg iols impikan.
hihiks.preparation awal la katakan.
xsalahkan bermimpi dulu, supaya senang
di kemudian hari. idea da byk ni mcam
cekelat mencurah curah ke ladang
gandum tp papepun kene ade reference.
kan kte berangan nk buat camtu camni,
at the end outcome mengecewakan.
so bile ade reference at least kte tau
outcome yg kite nak tu mcam mane.
ada paham?
sebab aku ni pembajet and kedekut (eh ye ke?)
x kot, aku berkira u bnde yg bg aku skejap je.
tu perlu.kalu shopping xde lah berkira mane.
girls always girls kot.


aku kene tepek sini sebab folder donlod kt
opis ni kene delete kan bos tetbe cari bnde
jumpa ni sume ooo ni keje dak paten kat opis.
huuu. ekceli iols ushar ni bkn xbuat keje ye.
keje first. "good employee le kate kann"

no need da kaki

how to decorate when use bowl (glass)

this soooo uniqe i tell uuuuuuuuuuuuu im in love

white n green.ehem ehem

base tu plate, well i da ushar some place.mungkin nant.

ini lagi senang n simple but so manis

the bowl again.

base tuu mcm plate gak tp glass cmni pun lawa.


aku tetap aku so aku nak simple.
simple tp bile org tgok nmpak
sweet and elegant mcam aku nampak.
tapi stiap org berbeza tase.
so i follow my taste and
ekot kesedaran bajet sendiri.
xyah mahal mahal n mewah
sebab duit lepas kwen lagi byk nak pakai.
kannn?
Insyallah aku diy u aku n laki skali
so lagi lah aku kene simple sebab aku
pemalas.vavava.
aku xnak nmpak crowded n sarat.
color yg nmpak murah n biasa.
ahhh susah.
heeee.



Wasalam,
Fatin


2 comments:

  1. Elegance in simplicity. Cantik mek. Nanti dah mahir DIY untuk benda2 ni, bila turn aku menjelma, mohon kak tolong D-I-forzahid-forfree. haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...kannn..less is more..hahaha..d-i-forzahed boleh bersama pengerasnyee lah yee

      Delete