11.11.11

seriously entry


assalamualaikum..(xyah la nak bace ngan muke ketat)

hye lavlys.how your doing today?yesterday and days before?
if good alhamdulillah.if not take it as history and tomorrow will be better.pheww.mcam doktor prof fatin kamtomama plak.

kenape tajuk mcam serius tapi mukadimah lebeh kpda motivasi?bolehlahh terima kan..
okey sbb ngantok plus xde mood pom nak hapdet tp nak share perasaan jiwa lara sendiri maka tgn tekan gak keyboard.

sebulan lebih da aku keje tp i feel satu hari nant mcam nak behenti dan menjadik surirumah sepenuh masa.tapi tapi memang x lah kan melainkan bakal suami adelah insan yg rezekinye berlebihlebihan mesti lah aku boleh jdik fulltime mami n wife.mem besar kate kau.

sungguh keje dan belaja adelah berbeza..now i noe why my sister penah ckp yg die nak berhenti keje dan berniaga or keje sendiri.aku yg xde kuarga sendiri pom da mule rasa bahang2 tu inikan die yg da ade kuaga n da keje lame.


ini bukan keluhan or rungutan tp luahan hati seorang insan bernama fatin mama.wapom keje tidaklah stress tp everyday rush to da work and do da same work xkan same mcam bermain dgn anak anak di rumah dan xkan same dgn perasaan menyediakan makanan untuk somi.aku da rser da perasaan tuh wapom anak sedara bhai.sgt berbeza okey wapom ari2 kemas umah basuh baju tp perasaan tuh yg ade value.n one more thing i wanna work at hometown..yes ther rumahku istanaku syugaku.
wassalam.

entry siyes xbermakna muke kene ketat dan semak!


6 comments:

  1. kawen tak perlu la nak ongkos2 sangat,laksanakan yang wajib, yang sunat tu boleh dilewatkan (nikah gantung) :)

    ReplyDelete
  2. betul tu tp mslah nye skank kene la ade khidupan yg stabil dulu kan.xkan nant umahtangga entah kemane sbb kewangan

    ReplyDelete
  3. taupom..nant ko nak jdik ketua kuaga kene tau.ahaha

    ReplyDelete