3.10.11

dewasa dewasa ribena

assalamualaikum..

semalam adelah hari riang dewasa dewasa ribena bersosial.puhuhu.ekceli yg organise tu adelah mommy raihan yg nk dtg kl tp last last si bujangs je lepaking sbb mommy byk commitment len.kite kene paham la kan.puhuhuhu.oteyh,lets cekidaut .dewasa ribena terdiri dr me,mira n faeq.



remaja ribena*kelip2 mata*


pantang nampak ceremin



mengusharr abangla


nak g pepusing taman tp hujan tgh jatuh kebumi klcc


tokey *single & available*


harrods londong


memey take advantage lah.
saya bangga kluar dgn org bkerja dan tmbah lg saye pompuan,
hewhew satu sen pom xyah kua (jum kua slaluh smpai paeh pokai)
eh aku bukan kaki kikis bhai.


aku tau aku memang less awareness psal bebarangs mcm ape je aku langgar*ter ye* or fon salu jatuh rosak bagai memang careless lah.tp tp bile melibatkan mnusia aku sgt aware.mahunye xaware spanjang jalan g keje xsetop mulut aku bace doa.asal tgok motor mesti lari tepi2 smbil muke suspious gile,terbayang terus splasher acid or peragut beg/dara.puuhh so aku planning lepas ni nak jalan pkai helmet atau bwak payung wapom payung adelah bnde pling ayu aku kene wat di waktu panas aku sanggup derkk.bialah aku jadik puteri lilin or tetibe so peliks for me to do like dat tp wajib jugak wat.pkai payung pegang helmet nampak setail n brutal sket kan?(jgn lah ade splasher acid or peragut kt sini)


6 comments:

  1. fatin : mu watpe tu?jalan jek...tak kijo lg ko?

    ReplyDelete
  2. bru kijo arini.jalan smbil mencrik keje.haha

    ReplyDelete
  3. jln r saboh tek,, aku mganggur nie,, puasn duk umh.

    ReplyDelete
  4. xckup duit lg nak g saboh.kene tunggu honeymoon kali gak.haha

    ReplyDelete