12.7.09

afta oll da haru biruzz

yeahh..after smggu d kampus utama uitm ni..memg haru dan biru dan hijau skali n sume kaler lah...cube nk btau sgt2 kalut n bz..mmm mcm2 nk setel kn as new student here..
n manage new room..bli plbgai kperluan n kemahuan yg bleh dkatakan sesi menghabiskn duit..susah jdik org yg suke tgok bilik cntik2 ni psal nk bilik ni jdik cmplete mcm nk bli sume perabot yg cntik2..bajet dpt 1 apartment kew kt kolej mawar ni..
huuhhh..
k..my room at level 7..ada lif..so xleteh nk pnjat tangga smpai tonggek.
syukur dpt bilik wapom merungut nk kolej yg xpyah nek bas atau jalan beribu batu..or senang ckp kolej dpan fakulti jea..
huuhhh..sigh..hasnor n huda n wani- kamo msti bersyukur taw xdpt kolej awal2 psal at laz dpt kolej yg sgt perfek,jimat sgala2nyer..
..oooohh..my class??agak kaku psal rmai org2 xdkenali..ini krana bercmpur2 kmpus..tp xpe..pasni ok la tuh kn..KP telah meletakkan sesiapa yg namanyer bermula dgn hurup A-M tlah mendapat klas pertama!!!perhhh..cambeshhh aku mstilah termasuk skali psal namaku F..n sedehnyer terpisah ngn Noorasrani n others NOR n NUR of 38gen yg sgt rmai tuhhh..tp as tlah berusah u join aku..berjaya pujuk KP..hehehe..maka kami be5 siswi from jgka kmpus n sume siswa of 38 berada dklas first ini..n bygkan lah brapa shaja siswi yg ada berdasarkn abjad nama tuhh cmpur ngn 3 kmpus lg..kire dkuasai oleh kaum adam..ok lah..kami ignore sume tuhh..xminat den peduli..cehhh..nsib dak siswa kami rmai..
...opss..my rumet??asrani la..huuhhh..msti kami bosan gile ber2 psal ko lah rumet n klsmet aku as..hahaha..mcm kne wat topik stiap ari bnda nk ckp..hehehe..
n art???hope u will be ok syg kt perlis saner..jaga diri k..n ingt..sume ni ada hkmah..aku support ko dr jauh n salu doakan kbhagiaan ko..sedeh sehhh..
..n semalam kami(aku,as,huda,hsnor,tina,azie) telah bergnjeng selama 1 ari dr pg smapi mlam..oooihhh ari yg bek d shah alam??sgt2 xseswaii u para pelajar dcni..
bru mgu lpas kami kua ber3 mncari brg2 n semalm knon2 nk teman sek2 tu bli brg tp kami skali lg mghabeskan duit beli brg2..aisehhh...
...n da bengang here skali lg..line fon n brodband ni cam siootttt...bek dok utan jgka..compare lg..kalu korgnyer msg pnding tuh maapla..aku xtau nk wat pe da..msg kul 9pg d anta..akn aku dpt kul 11 n above..damn it!!bygkan aku da loz kntek ngan apek n others..huuuhhh..sedeh..kt fkulti bru laju cket..xpaham rrrr nape bgini..MAXIS TAKE NOTE PLEZZS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
n brodband celcom yg da sesat line atau terculture shock dtg shah alam ni..
aiiyahhhhhhhhh!!!fire rrr..
mmm.da lapa n as da mngajak u ke kafe yg lengang arini psal student rmai blik psal da dpt pT..if x kafe tuhhh penuh n sesak yg amat.....
-k,chowwzz....

1 comment:

  1. hai there!

    Please visit us at http://rakbaju.blogspot.com

    Banyak baju yang cantik-cantik and harga yang berpatutan tau. See you there!!

    ReplyDelete